hoteliers.com
Preferred hotels in
Oldenzaal
Ab Ab Ab

Wandelarrangementen

Wandelaars kunnen hier hun hart ophalen. In het gebied direct rondom het hotel, ligt een scala aan wandelpaden & routes en toch is het hotel op loopafstand van het gezellige centrum van Oldenzaal waar u de terrassen en restaurants vindt. Landgoed Egheria ligt op en rond de Tankenberg en is direct gelegen bij het hotel. Hier ervaart u het glooiende Twenste landschap; boerderijen, parken, natuurlandschappen met betoverende uitzichten strekken zich hier uit, geniet actief of in rust en stilte van dit heuvelachtige Twente. Korte wandelingen, of een lange pittige tocht, u kunt het zelf samenstellen. Hotel Het Landhuis ligt midden in dit groene bosrijke paradijs, voor wandelaars betekent dit een parkachtig landschap, vol bomen en zeer veel goed begaanbare paden. Het gebied rondom het hotel is een heerlijk gebied om doorheen te wandelen; de Tankenberg (t.o. het hotel) ligt 85 m boven NAP en is daarmee het hoogste punt van Overijssel, maar ook het Lutterzand, waar de Dinkel kronkelend stroomt door de zandverstuivingen en het Hulstbeek, met grote meren en zandstranden, zijn zeer grote natuurgebieden, die uw tocht tot iets unieks maken. In het hotel vind u diverse mogelijkheden om zelf uw wandeltocht samen te stellen of u kiest voor een kant en klaar pakket om dit prachtige gebied van Twente te ontdekken.


Fiets en wandel arrangement


Tweedaags wandelarrangement met overnachting

  • Overnachting in een luxe kamer voor twee personen inclusief ontbijt
  • Ruim gevarieerd ontbijtbuffet & zelf samenstellen lunchpakket
  • Gratis gebruik van wellness faciliteiten om heerlijk weer op krachten te komen
  • Eigen parkeerplaats (gratis) & afgesloten overdekte fietsenstalling (gratis)
  • Cadeau: belevingstocht KIEKTWENTE van natuurmonumenten (twv €7,95)

€ 48,50

per persoon o.b.v. tweepersoons
kamer (excl. Toeristenbelasting)Drie daags wandel arrangement

  • Verleng uw verblijf en verblijf twee nachten in ons hotel, uiteraard is dit inclusief ontbijt en alle faciliteiten van het tweedaags arrangement.

€ 95,00

per persoon o.b.v. tweepersoons
kamer (excl. Toeristenbelasting)

Indien gewenst kunt u dit arrangement aanvullen met een heerlijk diner, tegen een zeer scherpe prijs bieden wij u een driegangen dagmenu voor €17,50