hoteliers.com
Preferred hotels in
Oldenzaal
Ab Ab Ab

Fietsarrangementen

Maak kennis met de oude Hanzestad Oldenzaal, gelegen aan de Twentse Stuwwal, omringt door weides en bosrijk gebied. Onderga het ritme van het landleven en laat u langzaam betoveren door deze mooie streek. In dit gevarieerde coulissen landschap stroomt het riviertje de Dinkel langs pittoreske dorpen, bossen en weiden. Een prachtige omgeving met een zeer ruim assortiment aan wandel- fiets- en mountainbike routes. Hotel Het Landhuis ligt aan de rand van Oldenzaal, op loopafstand van het centrum van Oldenzaal met de gezellige terrassen en restaurants. Het gebied rondom Oldenzaal is een heerlijk gebied om doorheen te fietsen, de Tankenberg (t.o. het hotel) ligt 85 m boven NAP en is daarmee het hoogste punt van Overijssel, maar ook het Lutterzand, waar de Dinkel kronkelend stroomt door de zandverstuivingen en het Hulstbeek, grote meren en zandstranden, zijn zeer grote natuurgebieden, die uw tocht tot iets unieks maken. Route.nl biedt diverse "kant en klaar" fietstochten aan, welke vertrekken vanaf het hotel, maar uiteraard kunt u zelf ook via het fietsroutenetwerk een schitterende tocht samenstellen.


Fiets en wandel arrangement


Tweedaags fietsarrangement met overnachting

  • Overnachting in een luxe kamer voor twee personen inclusief ontbijt
  • Ruim gevarieerd ontbijtbuffet & zelf samenstellen lunchpakket
  • Gratis gebruik van wellness faciliteiten om heerlijk weer op krachten te komen
  • Eigen parkeerplaats (gratis) & afgesloten overdekte fietsenstalling (gratis)
  • Cadeau: Jaarboek route.nl met hierin 2400 schitterende fietsroutes en vele routes in deze streek. (twv 9,95)

€ 48,50

per persoon o.b.v. tweepersoons
kamer (excl. Toeristenbelasting)Drie daags fietsarrangement

  • Verleng uw verblijf en verblijf drie dagen in ons hotel, uiteraard is dit inclusief ontbijt en alle faciliteiten van het tweedaags arrangement.

€ 95,00

per persoon o.b.v. tweepersoons
kamer (excl. Toeristenbelasting)

Indien gewenst kunt u dit arrangement aanvullen met een heerlijk diner, tegen een zeer scherpe prijs bieden wij u een driegangen dagmenu voor €17,50