hoteliers.com
Preferred hotels in
Oldenzaal
Ab Ab Ab

Zaal accommodatie

Hotel het Landhuis heeft een zalenaccommodatie voor gelegenheden tot 350 personen. De diversiteit van de zalen maken de mogelijkheden van evenementen onbeperkt. De vele professionele faciliteiten op het gebied van licht, geluid & podia maken het organiseren en realiseren van meetings en partijen tot een aangenaam geheel.

Onze ruime achterzaal is uitermate geschikt voor zowel zakelijke aangelegenheden, zoals congressen, vergaderingen & meetings , als feestelijke intieme bruiloften, jubilea of partijtjes tot 250 personen. De zaal kan echter altijd aangepast worden aan het aantal gasten, zodat ook bij kleinere gezelschappen, de intimiteit behouden wordt. Onze gastvriendelijkheid, de gezellige ambiance en de kwaliteit van geluid & licht geven uw feest of vergadering, net een stukje extra.

De kleine zaal, gelegen aan de voorzijde van het hotel biedt plaats voor 60 - 80 personen, dit is het restaurantgedeelte van het hotel, maar is tevens een mooie en veelgebruikte accommodatie voor kleine feestjes, vergaderingen en besprekingen.

De zakelijke markt van tegenwoordig is meer dan alleen zakendoen. Tijdens meetings, congressen en vergaderingen is het belangrijk dat de ambiance aansluit bij wat men wil overbrengen. Hotel Het Landhuis verzorgd voor u het ideale bedrijfsevenement geheel op maat. De unieke combinatie van hotel, restaurant en vergaderaccommodatie maken de vergadermogelijkheden van het hotel eindeloos. Van kleine meetings of zakendiners tot grote bedrijfsevenementen, onze locatie en ervaren medewerkers bieden u alle faciliteiten die u nodig heeft! Momenteel beschikken wij over een capaciteit van 2 tot 250 personen. Ervaar de pure luxe en geniet van de sfeervolle ambiance! Wat is er nu leuker dan "na te vergaderen" in een prettige sfeer, lekker te eten, te drinken en wat te kletsen. Na uw vergadering kan u dit gerust doen aan onze gezellige hotelbar of bij mooi weer in de open lounge met terras. Hotelgasten kunnen tevens gebruik maken van de wellnesskelder, zo ontspant men heerlijk na een dagje inspanning.