hoteliers.com
Preferred hotels in
Oldenzaal
Ab Ab Ab

Kelder met wellness ruimte

In het najaar van 2011 hebben wij onze kelder in gebruik genomen. Naast wellness, sport en beauty bevind zich hier nog een kleine zaal.

Deze kelder is ingedeeld in een wellness gedeelte, een kleine fitness, zonnebank en een beautysalon voor beautybehandelingen en massages. De kelder is met een zeer ruime lift bereikbaar alsmede met twee ruime trappen.

Het gedeelte van de wellness is sfeervol ingericht en schitterend vormgegeven, aan alle hygiëne- en veiligheidspunten zijn gedacht. De kleedkamers zijn voorzien van zitje, douche, spiegel en föhn, zodat u na uw bezoek weer kan vertrekken zoals u kwam. Het is verplicht om badkleding te dragen in de wellness ruimte. Indien gewenst zijn er lekkere zachte badjassen te huur.

In de wellness kunt u lekker bewegen in ons verwarmd jetstream, waarbij u tegen de stroming in kunt zwemmen. Daarnaast is er een zeer groot en heerlijk verwarmd jacuzzi waarbij u, uw vermoeide benen kunt laten ontspannen en uw drukke werkzaamheden kunt vergeten. Ook eeen infrarood - alsmede een Finse sauna en stoombad ontbreken in deze wellness niet. Relaxen en ontspannen is hier in de kelder uw belangrijkste activiteit, heerlijk rustig liggen of loom zitten in de gezellige zit/lig hoek, ook in deze ambiance gaan wij uw drankje of hapje serveren.

Als u nog een lekker bruin kleurtje op wil doen kunt u tegen een kleine vergoeding gebruik maken van ons solarium. Tot slot is het voor onze hotelgasten tevens mogelijk om op afspraak een kapper te reserveren (extern) en kunt u een afspraak maken voor een massage/beauty behandeling. Kortom wij ontvangen u graag in onze nieuwe wellness kelder, dan kunt u zelf ondervinden wat ontspanning inhoudt en wat wij hierin voor u kunnen betekenen.