hoteliers.com
Preferred hotels in
Oldenzaal
Ab Ab Ab

De keuken

Het hotel staat bekend om haar goede keuken. Het bewind in de keuken wordt nog altijd gevoerd door Lenie Oolderink en uit haar handen komen de bekende prachtige exclusieve buffetten en heerlijke diners.

Een koud & warm buffet is mogelijk vanaf € 35 per persoon.

Exclusieve en schitterend opgemaakte schalen, vol grote vissoorten, zowel gerookt als vers bereid uit eigen keuken zijn een lust voor het oog en een streling voor de tong. Aangevuld met mooie vleesgerechten, salades en fruit is het koud & warm buffet, een ultieme vorm van culinair genieten. Onder het genot van gezellige muziek & een lekker drankje, in een sfeervolle ambiance ondervinden gasten de exclusiviteit van het genieten.

Het bedrijf staat niet alleen bekend om haar warm & koud buffet, maar ook een hapjesbuffet, in koude winterdagen een stamppotbuffet of zomers een gezellige BBQ in de hoteltuin, geven uw feestelijke aangelegenheid net een stukje extra uitstraling.

Verkiest u liever een intiem samen tafelen, dan hebben wij voldoende menusuggesties en stellen wij graag samen met u het diner samen. Kwaliteit en presentatie, aangeboden voor een goede prijs, wij gaan graag in op uw wensen en verassen u met al het moois en heerlijks wat onze keuken u te bieden heeft.

Hotelgasten worden dagelijks culinair verwend. Iedere dag een verassend diner, volop variatie, bereid met onze uiterste zorg en kwaliteit. Onze hotelkeuken is een eerlijke keuken: weinig vet, zout & suiker, maar toch heerlijk van smaak! Tevens houden wij rekening met uw dieetwensen, bent u zoutarm, suikervrij of bijvoorbeeld glutenvrij, wij zorgen ervoor dat u, ondanks uw dieet, toch heerlijk kunt genieten.