hoteliers.com
Preferred hotels in
Oldenzaal
Ab Ab Ab

Kamers

Het hotel is voorzien van 25 tweepersoonskamers en 8 éénpersoonskamers. Op aanvraag kan bij een aantal ruime tweepersoonskamers een extra bed worden geplaatst.

De hotelkamers zijn verdeeld over drie verdiepingen, maar zijn uiteraard toegankelijk met een zeer ruime lift. In het hele hotel en op iedere hotelkamer is een brandmeldsysteem aanwezig. Uiteraard heeft iedere kamer een eigen badkamer en zijn de kamers allemaal voorzien van een kluis en een tv. Het ontbijt wordt in buffetvorm gepresenteerd, kwaliteit en volop keuzemogelijkheid maken dit ontbijt tot een goed begin van uw dag.


De kamers zijn na de grote verbouwing van 2010 uitgebreid met een aantal "de luxe" kamers. Deze kamers zijn zeer ruim van opzet (32 m2 ) en van alle luxe & gemakken voorzien. Alle kamers zijn, evenals het gehele hotel, rookvrij. Wel hebben wij een speciale rookruimte nabij het cafégedeelte van het hotel. Alle hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van de wellness kelder. Hier is badkleding verplicht.

Informatie over de arrangementen vind u onder de arrangementen. Bij u reservering kan u aangeven welke kamer u wilt reserveren. Op basis van beschikbaarheid worden u kamers aangeboden.

Kamer Prijs excl. ontbijt Prijs incl. ontbijt
1 pers. kamer standaard € 47,50 € 57,00
2 pers. kamer standaard € 70,00 € 89,00
3 pers. kamer standaard € 92,50 € 121,00

1 pers. kamer de luxe € 62,50 € 72,00
2 pers. kamer luxe € 84,50 € 103,00

U kunt kamers en arrangementen per mail, telefonisch of direct on-line reserveren. Onder de "direct on-line boekingsbutton" vindt u tevens onze speciale acties en aanbiedingen. Hier staan de actuele prijzenacties waar u, uw voordeel mee kan doen. U vindt de boekingsbutton (hoteliers.com) bovenaan op iedere pagina van onze site.