hoteliers.com
Preferred hotels in
Oldenzaal
Ab Ab Ab

Arrangementen

In de periode van begin april tot en met eind oktober, biedt het hotel geheel verzorgde weekarrangementen, inclusief halen en brengen, voor de 55+ aan. Door het aanbieden van deze weekarrangementen heeft het hotel haar bekende naam in geheel Nederland opgebouwd.

Het hotel is in de zestiger jaren al begonnen met deze geheel verzorgde vakantieweek en door de jaren heen is deze succesvolle formule steeds opnieuw aangepast, zodat het bedrijf zich telkens toespitst op de wens van haar gast. Ieder jaar wordt het programma veranderd, zodat gasten jarenlang kunnen genieten van het vertrouwde arrangement in de vertrouwde omgeving, maar toch ieder jaar, iets nieuws van Twente en haar omgeving ontdekken. Ongeveer 85% van de gasten die de vakantie in het hotel hebben doorgebracht boekt opnieuw voor het volgende jaar en daar is het hotel heel erg trots op. Tevens ontvangt het hotel veel groepen, bijvoorbeeld mensen die zich hebben aangesloten bij een KBO of bejaardensoos, die een jaarlijkse vakantie organiseren.

Het voordeel van het geheel verzorgde arrangement is dat zowel gast als bedrijf, niet afhankelijk zijn van het onvoorspelbare Nederlandse weer. Ieder seizoen, heeft in Nederland haar charmes; de lente, met haar eerste krachtige zonnestralen & haar ontluikende natuur vol bloesems en beginnend groen. De mooie groene warme zomer, met lange dagen en warme avonden. De herfst, bossen die verkleuren in een sprookjesachtige kleurenpracht, de lage herfstzon die de laatste mooie zonnedagen met zich meebrengt en dan nog tot slot de winter, waarin het hotel met Kerst, het Kerstarrangement aanbiedt is ook heel speciaal. De dagen zijn kort en het is koud, maar binnen heerst er rust, gezelligheid en warmte. Kortom het maakt niet uit wanneer u op vakantie komt, het hotel is het gehele jaar sfeervol en ieder jaargetijde heeft haar eigen charmes.