Direct online boeken

hoteliers.com
Preferred hotels in
Oldenzaal
Ab Ab Ab

programma met prijs 2017

Zaterdag: Tijdens uw reis naar Oldenzaal, wordt u onderweg of bij aankomst koffie aangeboden. In het hotel wordt er voor transfer van uw koffers gezorgd, mits uw kamernummer op de koffer vermeld staat.

Iedere dag staat het ontbijtbuffet voor u klaar vanaf 8.30 tot 9.30 uur en het lunchbuffet van 12.30 tot 13.15 uur. In het hotel wordt rond 11.00 uur koffie/thee geserveerd. Om 18.00 wordt het drie gangen diner geserveerd en ‘s avonds ontvangt u een kopje koffie/thee rond 20.00 uur.

Onze Wellness kelder is bereikbaar met lift & trap. Hier vindt u een Finse kleuren sauna & een infrarood sauna, zes persoons jacuzzi, stoomcabine en een Whirlpool met jet stream; waar u door tegenstroom op uw plaats kunt blijven zwemmen. Badhanddoeken zijn aanwezig, badjassen, indien gewenst- te huur. Ook zonnebank (tegen betaling), fitnessruimte & schoonheidssalon ontbreken in deze kelder niet. Op woensdag is er een schoonheids- specialiste aanwezig. Hier kunt u heerlijke massages en beautybehandelingen reserveren, bij onze Schoonheidsspecialiste kan alleen contant afgerekend worden.
Zondag: 10.00 uur Gelegenheid voor een bezoek aan de Hofkerk of de Plechelmus Basiliek. ’s Middags hebben wij voor u een middagtocht door het mooie Twentse landschap uitgestippeld. De omgeving van Oldenzaal heeft een parkachtig landschap waar heuvels, bomen en goed begaanbare wegen het landschap een extra dimensie geven. Wij brengen een bezoek aan Landgoed Kaamps. Het is zeer interessant en uniek om op deze veelomvattende grote boerderij rond te kijken. In de grote stal waar dagelijks 180 koeien door automatische melkrobots worden gemolken is voldoende ruimte en deze is prima begaanbaar. Hierna is er gelegenheid voor een bezoek aan de Landgoed winkel vol met streekgerechten en kunt u een bezoek brengen aan de gezellige Boeren Brasserie voor een versnapering. Vertrek bus: 13.30 uur en aankomst Oldenzaal 16.30 uur.

Maandag: 10.00 uur ochtendgymnastiek op en rond de stoel, voor iedereen toegankelijk.
’s Middags staat de bus om 13.30 uur voor u klaar voor een bezoek aan het centrum van Nordhorn in Duitsland. De vroegere textielstad heeft zich ontwikkeld tot een fraai centrum met een veelzijdig assortiment aantrekkelijke winkels en overdekte winkelcentra.

Dinsdag: 9.15 uur Dagtocht Teutoburgerwald Duitsland. Aansluitend na het ontbijtbuffet van 8.30 uur, rijden we om 9.15 uur richting Gildehaus en Burg Steinfurt naar het oude pittoreske handelsstadje Emsdetten. Hier is ruimschoots gelegenheid voor een bezoek aan het autovrije winkelcentrum, u kunt hier op eigen gelegenheid genieten van Kaffee mit Kuchen of heerlijk winkelen. Ook de bezichtiging van de oude Pancratius Kirche is zeker de moeite waard. Vervolgens rijdt de bus richting het bekende Teutoburgerwald met zijn grote bossen, bergen en dalen met steeds weer opnieuw een mooi uitzicht. Hier leven nog vele soorten wild, zoals herten, wilde zwijnen, vossen en grote roofvogels, zoals de bosuil, buizerd, arend en de kiekendief. Hier rijden wij rustig over de slingerende wegen naar de oude boerderij “Das Bauernhof – Café Holtkamp’s Deele“. In deze bekoorlijke oase van rust en omgeven door eeuwen oude grote eikenbomen, wordt een heerlijke Duitse lunch voor ons geserveerd. Vervolgens rijdt de bus door het mooie Teckelenburger parklandschap richting Oldenzaal. Aankomst Circa 15.30

Woensdag: U kunt de dag op verschillende manier doorbrengen;
 13.30 -16.30 uur hotelbusjes aanwezig voor een bezoek aan het centrum Oldenzaal, voor wie van winkelen houdt, kan in de smalle winkelstraatjes én in de twee overdekte winkelcentra, het hart ophalen. Echter ook kunst, rustige parken, cultuur, musea, historie en gezellige terrassen heeft het centrum van Oldenzaal u te bieden.
 RouTextiel: een mooie wandeling door de binnenstad én enkele buitenplaatsen van Oldenzaal, start is mogelijk vanaf uw eigen Hotel Het Landhuis, want de wandschildering (1895) achter de bar van regentes Emma is opgenomen in deze route. De historie van de Oldenzaalse textiel is opgenomen in deze route van 5.5 km.
 Gelegenheid voor een huifkartocht in de omgeving van uw hotel. (€9,95)

Donderdag: 9.00 uur Dagtocht met boottocht door het waterrijke gebied “Nationaal Park de Weeribben” De bus rijdt richting Vilsteren naar uitspanning Madrid voor de koffie met gebak. Na de koffie is hier in een naastgelegen zaal de mogelijkheid om een doorlopende expositie van een prachtige reproductie van de Nachtwacht, op ware grote(3,90x4,80 meter) te zien. (entree €2,00) Vervolgens rijd de bus naar een van de mooiste beschermde natuurgebieden van ons land, De Wieden en Weeribben. Te midden in deze omgeving ligt Restaurant de Belt in Beltschutsloot. Hier staat een heerlijk 3 gangen diner voor ons gereed, hierna vetrekken wij vanaf de kade van ons restaurant, voor een mooie bootvaart. Tijdens deze vaart door grachten, kanalen, vennen en meren kunt u volop genieten van de prachtige omgeving met de rijkelijke gevarieerde flora en fauna zoals wilde orchideeën en grote waterlelies. Ook vele soorten watervogels kunt u hier aanschouwen, zoals de Aalscholver, Purperreiger en Roerdomp. De schipper geeft ons interessante informatie over de vele bezienswaardigheden. Na ongeveer 1 uur meren wij weer af aan de aanlegkade van Restaurant De Belt en stappen wij over in onze bus. Aankomst bij het hotel is verwacht rond 15.45.

Vrijdag: Deze dag is vrij naar eigen keuze;
 (Elektrische) fietsen huren, informatie & fietsroutes aan de receptie
 Wandelen: Direct in de nabije omgeving van het hotel ligt een scala van mogelijkheden. Bospaden, weides, parken, u kunt uw wandeling zo kort of zo lang mogelijk maken, naar gelang uw eigen keus. De Thankenberg ligt t.o. het hotel (84m) en bij de hotelreceptie vind u wandelkaarten voor schitterende tochten.
 Gelegenheid voor bezoek aan centrum Oldenzaal, hotelbusjes aanwezig 13.30 – 16.30 uur
 Jeu de Boule in de hoteltuin of rustig genieten op het terras of de hoteltuin

Zaterdag: Tijdens uw vroege ontbijt ( 7.45 uur) wordt er voor de transfer van uw koffers gezorgd. Om 8.30 uur vertrek bus en busjes voor de terugreis naar uw opstapplaats.

Avondentertainment: van maandag tot en met vrijdag bieden wij u iedere avond om 20.30 uur een gevarieerd programma. U kunt genieten van professionele optredens op het gebied van muziek & dansavonden, cabaret, accordeon orkest, Twentse folklore met de boerendansers, kindercircus Tubantino, Bingo, Operette, Musical & Weense avond.

Dit weekarrangement is te reserveren vanaf € 545,00 pp
toeslag eenpersoonskamer € 45,00

Ons programma is op basis van vol pension en is inclusief:
• halen en brengen vanaf de opstapplaats
• gebruik Wellness & Fitness
• service hotelbusje
• ’s morgens & ’s avonds een kopje koffie in het hotel
• Middagtocht Twentse landschap
• Dagtocht Duitsland Teutoburgerwald incl. lunch
• Dagtocht met koffie gebak, 3 gangen diner en bootvaart door de Weeribben.
• 5 verzorgde avond programma’s
• Maandag ochtend gymnastiek
• Wandel én fiets routes
• Gebruik biljarts- jeu de boule
• Bezoek winkelcentrum Oldenzaal en Nordhorn (Duitsland)
Wijzigingen voorbehouden